Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΝοσοκομείο Χανίων: Πώς θα κλείνονται τα e-Ραντεβού τον Νοέμβριο

Νοσοκομείο Χανίων: Πώς θα κλείνονται τα e-Ραντεβού τον Νοέμβριο

Τον προγραμματισμό των e-Ραντεβού για τον μήνα Νοέμβριο γνωστοποίησε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

-1. Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα  μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 31/11/2023 (για τον μήνα Νοέμβριο) και για  τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-2. Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου από τις 09:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι (μέχρι και τις 31/12/2023).

-3. Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα  (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων”.

Φωτογραφία αρχείου via eurokinissi

Πηγή: cretalive.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom