Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΝεκτάριος Σαντορινιός: Η ανάρτησή του πριν λίγες μέρες για τη μάχη με...

Νεκτάριος Σαντορινιός: Η ανάρτησή του πριν λίγες μέρες για τη μάχη με τον καρκίνο

Ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός πέθανε, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος ο Νεκτάριος Σαντορινιός, παρ’ ότι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε κάνει ανάρτηση πριν λίγες μέρες στο facebook δηλώνοντας «παρών» στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στην κυβέρνηση, παρ’ ότι έδινε και ο ίδιος το δικό του αγώνα με τον καρκίνο.

«Προσωπικά, δίνοντας μια παράλληλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, δηλώνω παρών στον αγώνα να αναπνεύσει και πάλι η χώρα και να σταθεί όρθια η κοινωνία. Παρών στα νικηφόρα ψηφοδέλτια της παράταξής μας. Παρών στην προσπάθεια να ανατραπεί το καθεστώς που μαυρίζει τις ζωές μας.

Παρών πάντα για τις ανάγκες των νησιών και των νησιωτών μας. Όποιο και αν είναι το προσωπικό μας άχθος, έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία και τις επόμενες γενιές να σταθούμε στη σωστή πλευρά του ποταμού και να παλέψουμε για την Αλλαγή. Γιατί χωρίς Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον. Αυτό θα κάνω και εγώ, παρά τον δύσκολο αγώνα που δίνω, και σας καλώ να παλέψετε όλοι και όλες για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που θα σημάνει τον σχηματισμό μιας ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom