Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚόσμοςΝεαρός ζητά από τον αδερφό του με σύνδρομο Down να τον παντρέψει...

Νεαρός ζητά από τον αδερφό του με σύνδρομο Down να τον παντρέψει -Η απίθανη αντίδρασή του – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που θα σας κάνει να χαμογελάσετε έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Όσοι έχουν μεγαλώσει με αδέρφια στο σπίτι, γνωρίζουν πόσο δυνατό είναι το δέσιμο που μοιράζονται. Μπορεί να μαλώνετε και τσακώνεστε, η σχέση σας όμως παραμένει δυνατή και συνεχίζετε να αγαπάτε ανιδιοτελώς ο ένας τον άλλον.

Πρόσφατα, ένας νεαρός άνδρας ονόματι Will Claussen δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram, στο οποίο ζήτησε από τον μικρότερο αδερφό του, Henry, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, να γίνει κουμπάρος του.

Η πρόταση ωστόσο έγινε με έναν δημιουργικό τρόπο! Ο Will έστησε έναν κυνήγι του θησαυρού και έκανε στον αδερφό του την πιο γλυκιά έκπληξη…

Πώς ζήτησε να γίνει κουμπάρος του

Ο Henry έχει έναν ανιχνευτή μετάλλων και συχνά τον χρησιμοποιεί για να ψάξει για κρυμμένους θησαυρούς. Ο αδερφός του, όμως, είχε κρύψει από πριν από πριν ένα γυάλινο μπουκάλι. Όταν το βρίσκει ο Henry, στην αρχή νομίζει ότι του κάνουν πλάκα.

Το μπουκάλι είχε μέσα ένα μήνυμα, ο μέλλοντας γαμπρός είχε γράψει: «Henry Joe, είσαι ήδη ο καλύτερος αδερφός και ο καλύτερός μου φίλος, δέχεσαι σε παρακαλώ να γίνεις και ο κουμπάρος μου;».

Μόλις ο γλυκύτατος Henry διαβάζει το μήνυμα, αμέσως χαμογελάει και πηδάει στην αγκαλιά του αδερφού του. «Έχει την πιο τρυφερή ψυχή και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για κανέναν, οπότε δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να τον διαλέξω ως κουμπάρο μου» είπε ο Wll σε συνέντευξή του στο «In the Know».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom