Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΒΗΜΑ ΑφιέρωμαΝέα διάκριση για το Αιγοπρόβειο Μπαλαντίνου - "Συνεχίζουμε με πάθος & αγάπη...

Νέα διάκριση για το Αιγοπρόβειο Μπαλαντίνου – “Συνεχίζουμε με πάθος & αγάπη την πορεία μας στο ελληνικό γαλακτοκομικό προϊόν”

Με μια ακόμα διάκριση, η οικογένεια Μπαλαντίνου λανσάρει το Αιγοπρόβειο βούτυρο, το οποίο μάλιστα έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα 27 που δοκιμάστηκαν

Για το Αιγοπρόβειο Μπαλαντίνου ο “γαστρονόμος έγραψε:

«Απίθανο γευστικό προφίλ», συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στη γευσιγνωσία για το χανιώτικο βούτυρο, που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα 27 που δοκιμάστηκαν. Συγκινητικά νόστιμο, με ευγενικό άρωμα και γλυκιά επίγευση που θυμίζει βανίλια. Φανταστικό ως έχει, ωμό, για το πρωινό, αλλά και σε κάθε συνταγή γλυκιά ή αλμυρή. «Κάν’ το ό,τι θες», είπαν οι σεφ μας.

Το Βήμα Κρήτης ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Μπαλαντίνου κ. Στράτο Μπαλαντίνο, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων: “Τα βραβεία δεν σημαίνουν κάτι, παρά μόνο ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε με πάθος και αγάπη να παράγουμε προϊόντα, άξια για το τραπέζι κάθε οικογένειας. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, κυρίως δε, τον κόσμο που αγκαλιάζει και προτιμά τα προϊόντα μας. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη, με μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία, την πορεία μας στο ελληνικό γαλακτοκομικό προϊόν“.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom