Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης για Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα...

Μητσοτάκης για Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συμβαίνει

Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ύψους 350 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα (16.11.2023) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε στις εξελίξεις με τον Στέφανος Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος λοιπόν στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό του να μη μιλάει για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. «Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συμβαίνει. Τώρα που έφυγε η προοπτική εξουσίας ανακαλύφθηκαν όλες οι παθογένειες ενός μορφώματος του οποίου ουσιαστικά ο μόνος λόγος ύπαρξης ήταν η εξουσία», σημείωσε

Για την πρόσκληση του κ. Κασσελάκη να πάνε μαζί σε λαϊκή αγορά ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Ωραία είναι όλα αυτά. Η πολιτική ζωή της χώρας δεν ξεκίνησε με την άφιξη του κ. Κασσελάκη τον οποίο σέβομαι και τιμώ. Είκοσι χρόνια πηγαίνω στους πολίτες , συνομιλώ, συζητώ, ακούω κριτική. Δεν είναι κάτι καινούργιο να πηγαίνουμε. Τα κάνουμε αυτά τα πράγματα όλοι μας από τότε που μπήκαμε στα κοινά».

Επίσης δήλωσε πως δεν είναι δική του δουλειά να υποδείξει στην αντιπολίτευση πως θα ασκήσει τα καθήκοντά της και τόνισε πως οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα αλλά συγκεκριμένες προτάσεις. «Για παράδειγμα εμείς κάνουμε μία πρόταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ποια είναι η αντιπρόταση; Μέχρι στιγμής στο επίπεδο των τεκμηριωμένων προτάσεων η αντιπολίτευση συνολικά πάσχει και ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός ότι η ΝΔ έχει καταφέρει να πετύχει αυτά τα εκλογικά ποσοστά γιατί είναι η μόνη που μιλά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και προσπαθεί να τα λύσει», υπογράμμισε.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom