Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική Κοινωνία Μια ληστεία από το παρελθόν ίσως οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου με...

Μια ληστεία από το παρελθόν ίσως οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου με τις θυρίδες στο Ψυχικό

- Advertisement -

ους φακέλους, από παλιές υποθέσεις με κλοπές θυρίδων, ανοίγουν πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να βρουν μια άκρη στη μεγάλη κλοπή των θυρίδων που σημειώθηκε πρόσφατα σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Ψυχικό.

Μάλιστα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί στέκονται σε μια περίπτωση που έρχεται από το παρελθόν και φαίνεται να έχει πολλές ομοιότητες με την μεγάλη κλοπή στο Ψυχικό. Μάλιστα και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως οι δράστες είχαν ακολουθήσει σχεδόν πανομοιότυπη μεθοδολογία με αυτή που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο υποκατάστημα του Ψυχικού.

Το ημερολόγιο έδειχνε 2009, όταν σε υποκατάστημα μεγάλης Ελληνικής τράπεζας στην Καισαριανή, διαπιστώθηκε από πελάτισσα, πως η θυρίδα της είχε παραβιαστεί και είχαν κλαπεί κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας. Μάλιστα η θυρίδα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ακολούθησαν και άλλοι πελάτες, ειδοποιημένοι από την τράπεζα να ελέγξουν τις θυρίδες τους, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί πως τουλάχιστον 6 θυρίδες είχαν παραβιαστεί με την ίδια μέθοδο.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -