Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΜέσα στην κρίση, ιδρύεται νέα αεροπορική εταιρεία στην Κρήτη;

Μέσα στην κρίση, ιδρύεται νέα αεροπορική εταιρεία στην Κρήτη;

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, που δημιουργήθηκε εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, έφερε πολλές και σημαντικές ανατροπές σε μεγάλες εταιρείες, σε όλο το φάσμα του “επιχειρείν”.

Ένας από τους κλάδους, που επλήγησαν ανεπανόρθωτα, είναι ο κλάδος των αεροπορικών εταιρειών.

Το πολύμηνο lockdown σε όλη την υφήλιο, σε συνδυασμό με την δραματική μείωση των μετακινήσεων και κυρίως την κατάρρευση του τουρισμού, οδήγησε πολλές, άλλοτε εύρωστες, αεροπορικές εταιρείες σε πτώχευση.

Όμως, όπως συμβαίνει, ιστορικά, πάντοτε, η κρίση δημιουργεί και μεγάλες ευκαιρίες.
Αυτό το γεγονός φαίνεται πως αποφάσισε να αξιοποιήσει γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας με μεγάλη ρευστότητα, ο οποίος (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει και στις αεροπορικές συγκοινωνίες, ιδρύοντας νέα αεροπορική εταιρεία με έδρα την Κρήτη.

Ήδη, ο Κρητικός επιχειρηματίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έχει αναθέσει σε εταιρεία να του προτείνει την αγορά στόλου αεροπλάνων.

Οι τιμές πώλησης των αεροπλάνων, λόγω της δυσμενούς οικονομικής θέσης των αεροπορικών εταιρειών, είναι πολύ χαμηλές ή  καλύτερα, είναι τιμές μοναδικής ευκαιρίας για όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει στον κλάδο αυτό.

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι το σήμα κατατεθέν της νέας αεροπορικής εταιρείας στην Κρήτη, θα είναι η ελιά!

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν ο (επιτυχημένος στις άλλες του δραστηριότητες) Κρητικός επιχειρηματίας, θα υλοποιήσει τελικά το σχέδιό του για ίδρυση νέας αεροπορικής εταιρείας με έδρα την Κρήτη.

Πάντως, αν γίνει αυτή η επένδυση, η Κρήτη και οι Κρητικοί θα ωφεληθούν πολλλαπλώς.

ekriti.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom