Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήLifestyleΜε τις αδερφές της η Όλγα Κεφαλογιάννη: "Με τσι Κεφαλογιαννοπούλες. Όπως θα...

Με τις αδερφές της η Όλγα Κεφαλογιάννη: “Με τσι Κεφαλογιαννοπούλες. Όπως θα λέγανε και στα Ανώγεια” – ΦΩΤΟ

Στη συναυλία του συντρόφου της Μίνωα Μάτσα βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη. Παρών ήταν και ο ξάδερφός τους, ο γνωστός δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος έσπευσε να βγάλει μια φωτογραφία και με τις τρεις, την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, και είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα δόθηκαν στη Hopegenesis με σκοπό τη μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

«Με τσι Κεφαλογιαννοπούλες. Όπως θα λέγανε και στα Ανώγεια. Η Όλγα, η Χριστίνα και η Δανάη. Ξεχωριστές, διαφορετικές, αλλά σαν μια γροθιά. Δεν έχω συναντήσει πιο δυνατά κορίτσια. Ανθεκτικά κι αυθεντικά πλάσματα. Επιτέλους κατάφερα μετά από χρόνια να βγάλω μια φωτογραφία και με τις τρεις. Τώρα ο στόχος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, καθώς η επόμενη φωτογραφία θα πρέπει να είναι χωρίς μάσκες σε μια καλύτερη εποχή. Ανέμελη όπως οι ίδιες. Απόψε στη Ρωμαϊκή Αγορά με τις μαγικές μουσικές του Μίνωα Μάτσα και τις φωνές της Ε. Ζουγανέλη και του Κ. Τριανταφυλλίδη για καλό σκοπό» έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογγιάνης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο Instagram:

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom