Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΒηματοθραύστης"Με θετικό πρόσημο" - Υπερψηφίστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

“Με θετικό πρόσημο” – Υπερψηφίστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Υπερψηφίστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, καθώς και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15-9-2021, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Διοίκησης του Συλλόγου από τον Πρόεδρο Γιώργο Τοπολιανάκη. 

Κατά την ομιλία – απολογισμό του κ. Τοπολιανάκη έγινε αναφορά στο τι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια επί της θητείας του, μιας θητείας που “σημαδεύτηκε” από τον κορωνοϊό, αλλά και την “ετοιμότητα” του Εμπορικού Συλλόγου με πλαίσιο ρεαλιστικών προτάσεων για κάθε περίσταση.

Αν μη τι άλλο, η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Χανίων “έκλεισε” τους λογαριασμούς της με θετικό πρόσημο, κάτι που ως επιτυχία πιστώνεται τόσο στον πρόεδρο κ. Τοπολιανάκη, όσο και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Για την ιστορία, ο διοικητικός απολογισμός υπερψηφίστηκε, ενώ ο οικονομικός δεν ψηφίστηκε από την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων με τον επικεφαλής Νίκο Βουρλάκη να δηλώνει πως δεν τον ψηφίζει “όχι γιατί υπάρχει κάτι μεμπτό”.

Κατά τ’ άλλα…

Η εκλογική διαδικασία προχωρά ομαλά, ενώ η προσέλευση των ψηφοφόρων θεωρείται αρκετά ικανοποιητική. Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες κλείνουν σήμερα, Πέμπτη 16/9/2021, ενώ η ψηφοφορία διενεργείται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom