Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΜε επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της εκπαιδευτικού Κατερίνας Στεφανουδάκη, με τίτλο...

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της εκπαιδευτικού Κατερίνας Στεφανουδάκη, με τίτλο “Μάθημα Ζωής”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου-παιδαγωγικού εργαλείου της εκπαιδευτικού Κατερίνας Στεφανουδάκη “Μάθημα Ζωής”, από τον  Δήμο Πλατανιά, τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ταυρωνίτη. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος τόνισε την μεγάλη έκταση που έχει λάβει το φαινόμενο του εκφοβισμού που θίγεται στο βιβλίο, ενώ μετέφερε και τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαλανδράκη, ο οποίος, λόγω  της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό συνέδριο που διοργανώνει ο Δήμος  για τη βιώσιμη κινητικότητα σε μικρές τουριστικές πόλεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής δράσης «SUMP-PLUS  από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, είχε όμως  την ευκαιρία να συγχαρεί την συγραφέα, σε συνάντηση που είχα στο Δημαρχείο  στο Γεράνι, με την κα Κατερίνα Στεφανουδάκη, η οποία με τη σειρά της του πρόσφερε ένα αντίγραφο του βιβλίου της.  

 Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Σοφία Μαλανδράκη- Κρασουδάκη και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταυρωνίτη κ. Γιώργος Νταγκουνάκης.

 
Για το βιβλίο μίλησαν οι : 

  • Ευτυχία Κατάκη, Δασκάλα, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ταυρωνίτη
  • Κατερίνα Πατηνιωτάκη, υπεύθυνη της εκπομπής «Η ώρα της Λογοτεχνίας και όχι μόνο», του Ράδιο Μαρτυρία
  • Χρήστος Τσαντής, σύμβουλος ψυχικής υγείας
  • Αιδ. π.Γεώργιος Περάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μ Κυδωνίας και Αποκορώνου, εφημέριος Ενορίας Αγίας Μαρίνας Κυδωνίας
  • Κατερίνα Στεφανουδάκη, Δασκάλα, συγγραφέας του βιβλίου

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά κ. Χρήστος Αρχοντάκης, Χρυσούλα Μαραγκουδάκη και Χαρίτος Μπομπολάκης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά κ. Δημήτρης Ανθούσης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και Συλλόγων , εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και κάτοικοι της ευτύτερης περιοχής. 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom