Πέμπτη, Απρ 22, 2021
Αρχική Lifestyle Μαρία Τζομπανάκη: Ο γιος μου θα γίνει πατέρας και θα "υποφέρει" μια...

Μαρία Τζομπανάκη: Ο γιος μου θα γίνει πατέρας και θα “υποφέρει” μια ζωή από αγάπη

- Advertisement -

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΦλΕΡΤ και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον υπέροχο κρητικό γάμο της αλλά και για το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά αφού ο ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης θα γίνει πατέρας.

Αρχικά, η ηθοποιός είπε ότι δεν θα έκανε τέτοιο γάμο σε αυτή την ηλικία αλλά το έκανε για τον άνδρα της, επειδή του άξιζε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει στην Αμερική και να αλλάξει εντελώς τη ζωή της επειδή συνδέθηκε μαζί του μετά από 8 χρόνια που ήταν μόνη της.

Η Μαρία Τζομπανάκη και τα τρυφερά τετ α τετ με τους άνδρες της ζωής της

Για το παιδί του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη
Ακόμα, η Τζομπανάκη μίλησε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί από την σύντροφό του, Γεωργία και μάλιστα το φύλο του μωρού τους θα είναι αγοράκι.

“Τώρα ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας που σημαίνει ότι… μου λένε όλοι “Α θα γίνεις γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι”! Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Αλλά πιο πολύ χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Θα μπει σε αυτόν τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν για όλη τους τη ζωή μέχρι να φύγουν. Υποφέρουν από αγάπη.

Η μάνα και ο πατέρας αγαπούν βαθιά. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί, εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του τη ζωή δίπλα. Φεύγουν οι παλιότεροι, έρχονται οι νεότεροι…” εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -