Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήLifestyleΜαρία Τζομπανάκη: Η Καλλιόπη είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα...

Μαρία Τζομπανάκη: Η Καλλιόπη είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, Σασμός, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, ενώ παραδέχτηκε ότι ο ρόλος της Καλλιόπης στον Σασμό είναι αυτός που πάντα ονειρευόταν να κάνει.

«Οι λόγοι για τους οποίους έγινα ηθοποιός δεν προέκυψαν στην επαγγελματική μου πορεία. Από τη Νομική ξεκίνησα. Μικρή ήθελα να γίνω γιατρός, παιδίατρος. Η Καλλιόπη (στον Σασμό) είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;”, μέγιστο λάθος. Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη και συνέχισε:

«Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο “Σασμός” και το είπα στον Καραγιάννη τον παραγωγό και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές.

Έχω ζήσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες» είπε και εξήγησε τη διαφορά που υπάρχει τώρα καθώς με τα social media την εισπράττει άμεσα.

«Ο Ορφέας μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ;»

Η ηθοποιός μίλησε και για τον άλλο της «γιο» στη σειρά, τον Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε ότι αλλάζει το σενάριο και τον αιφνιδιάζει. «Ξεχνάω ότι δεν είναι γιος μου και τον χαϊδολογάω και ο Ορφέας μου λέει “μαμά μήπως τον φέρνεις σε δύσκολη θέση;”».

Μιλώντας τώρα για τον γάμο, ο οποίος δεν της πάει αν είναι στηριγμένος σε ένα ψέμα γιατί δεν συμβιβάζεται σαν άνθρωπος έκανε αναφορά και για τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη:

«Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. «Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom