Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΜαρία Πολύζου: Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ήμουν μηδενικό, ήθελα να με πάρει...

Μαρία Πολύζου: Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ήμουν μηδενικό, ήθελα να με πάρει ο Θεός

Μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκαν αδημοσίευτα αποσπάσματα από το βιβλίο της Μαρίας Πολύζου η οποία αποκάλυψε από την ηλικία των 11 ετών τη βίαζε ο πατέρας της.

H μαραθωνοδρόμος σοκάρει για ακόμη μία φορά με τις περιγραφές της:

«Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Είχε μαύρα μούσια που τον έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό. Έπινε και όταν μεθούσε γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11 έως 12 ετών με βίαζε. Από τότε που τα έκανε όλα αυτά, έπεσα σε μία κατάμαυρη άβυσσο. Πιστεύω ότι από τότε τρέχω για να ξεφύγω. Πολύ γρήγορα από τότε που ξεκίνησε αυτή η βρωμιά προσπάθησα να φύγω από εκείνο το σπίτι και ας ήμουν τόσο μικρή και δεν είχα πού να πάω».

«Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ ήμουν παιδί ακόμα. Όταν σε κακοποιούν σε τόσο μικρή ηλικία αναστατώνονται τα πάντα μέσα σου. Χωρίς να ξέρεις το γιατί, νιώθεις βρώμικη και ένοχη. Έχασα τον εαυτό μου, ένιωθα ότι το σώμα μου και η ζωή μου δεν είχαν καμία αξία, ότι εγώ η ίδια ήμουν ένα μηδενικό. Αν ο ίδιος μου ο πατέρας φερόταν έτσι, γιατί να υπάρχεις; Ήθελα να με πάρει ο Θεός», λέει στο βιβλίο της με τίτλο «Μην τα παρατάς» η Μαρία Πολύζου.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom