Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΜαίρη Χρονοπούλου: Στην πρώην βοηθό της και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» άφησε...

Μαίρη Χρονοπούλου: Στην πρώην βοηθό της και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» άφησε την περιουσία της

Άνοιξε η διαθήκη της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την περιουσία της σε δύο κληρονόμους.

Πρόκειται για τη πρώην οικιακή βοηθό της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στους οποίους η ηθοποιός – σύμφωνα με τη διαθήκη της – άφησε όλη την περιουσία της.

Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου: «Η διαθήκη δημοσιεύτηκε αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Περιμένουμε σήμερα να την πάρουμε. Αφήνει την περιούσια της στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και στην οικιακή βοηθό που της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της».

Ο κ. Χατζημιχάλης αναφέρει πως υπάρχουν και κάποιοι φίλοι της ηθοποιού οι οποίοι θα λάβουν χρήματα, ενώ ζήτημα έχει προκύψει με το σπίτι της το οποίο η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να μετατραπεί σε μουσείο.

«Το θέμα του μουσείου είναι σημαντικό, διότι αυτό συναντάται με τα κινητά πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Η ακίνητη περιουσία έχει πάει όλη στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, η κινητή περιουσία περιμένουμε να δούμε που έχει πάει επισήμως, εικάζω ότι και αυτή θα πάει στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’», λέει.

Ο κ. Χατζημιχάλης αναφέρθηκε και σε πληροφορίες που ήθελαν την ύπαρξη ιδιόχειρης διαθήκης της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται κρυμμένη κάπου στο σπίτι της, γεγονός που συνδέεται και με τη ληστεία που έγινε προ ημερών στην οικία της σπουδαίας ηθοποιού.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom