Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚόσμοςΜαφιόζος δάγκωσε, έκοψε και... κατάπιε δάχτυλο σωφρονιστικού υπαλλήλου

Μαφιόζος δάγκωσε, έκοψε και… κατάπιε δάχτυλο σωφρονιστικού υπαλλήλου

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ο καβγάς που έστησε ένας Σικελός μαφιόζος σε φυλακή η οποία κατέληξε με τον 60χρονο κρατούμενο να δαγκώνει, να κόβει και να καταπίνει το δάχτυλο σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ο Τζιουζέπε Φανάρα ο οποίος εκτιεί ποινή ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή Ρεμπίμπια στη Ρώμη επιτέθηκε στους συνολικά επτά σωφρονιστικούς υπαλλήλους που επιχείρησαν να επιθεωρήσουν το κελί του σύμφωνα με την Il Messagero.

Ο Φανάρα, ο οποίος είναι μέλος της Κόζα Νόστρα, κρατείται βάσει των διατάξεων του σοφρωνιστικού κώδικα που προβλέπει πλήρη απομόνωσή τους προκειμένου να μην μπορούν να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

«Κατά τη διάρκεια του καβγά ο Φανάρα δάγκωσε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού ενός σωφροιστικού υπαλλήλου. Το δάχτυλο εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η εισαγγελία να θεωρεί ότι το έφαγε» αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Ο 60χρονος μαφιόζος είχε ως όπλο μια σφουγγαρίστρα φωνάζοντας, κατά το δημοσίευμα, στους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους «θα σας κόψω τα λαρύγγια γουρούνια».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom