Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΚρήτηΜ. Ψαρουδάκης: "Οι εκλογές είναι σαν μια όμορφη ζωγραφιά, αυτός φαίνεται ότι...

Μ. Ψαρουδάκης: “Οι εκλογές είναι σαν μια όμορφη ζωγραφιά, αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος που συνεχίζω να διεκδικώ την ψήφο ΣΑΣ”

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και λόγια ενόψει των εκλογών του εμπορικού συλλόγου Ρεθύμνης, ανακοίνωσε ο Μανώλης Ψαρουδάκης την υποψηφιότητά του:

Οι Εκλογές είναι σαν μια όμορφη ζωγραφιά αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος που συνεχίζω να διεκδικώ την ψήφο ΣΑΣ!!! Στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Αύριο υποψήφιος με το συνδυασμό” ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ” για την Αντιπροσωπεία στην ΟΕΣΚ -ΕΣΕΕ Στο Επιμελητήριο στην παλιά πόλη 10 το πρωί 8 το βράδυ Καστρινογιανακη 2

Για να συμπληρώσει: “Χαρά και Τίμη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας ένας από τους είκοσι 20 . Μια ομάδα που χωρικά περικλείει Την Εθνικής Αντιστάσεως την Τσουδερών την Αρκαδίου την Βάρδα Καλλέργη την λεωφόρο Κουντουριώτου και την Γερακάρι , από τον Πλατανιά μέχρι την Ηγουμένου Γαβριήλ την Χορτάτζη την Γιαμπουδάκη την Αντ Βασιλάκη την Σοφοκλή και Ελευθερίου Βενιζέλου και κλείνει πέριξ της Πλατείας Μητροπόλεως …..την ΑΓΟΡΆ του Ρεθύμνου!!!

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom