Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021
- Advertisment -spot_img
ΑρχικήΚρήτηΛογιστές Χανίων: Κλείνουν τη 2η εβδομάδα του Αυγούστου

Λογιστές Χανίων: Κλείνουν τη 2η εβδομάδα του Αυγούστου

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου μας ( 82 υπέρ / 4 κατά)  αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για την 2η  εβδομάδα  του Αυγούστου ήτοι  από Δευτέρα  09/08/2021 έως και  Δευτέρα 16/08/2021.  Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη ) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό (ύπαρξη wifi ). Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

            Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους  κρίνεται ιδιαίτερα  επιβεβλημένη μετά από δεκαοκτώ μήνες συνεχούς και  αδιάλειπτης  εργασίας  κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς και  απάνθρωπες συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς ( προθεσμίες ).

            Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες  για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί……

            Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας  ( Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Χανίων )  την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε  να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για  λίγες ημέρες ξεκούρασης,  ηρεμίας και  επανένωσης με τις οικογένειές μας.

             Εκ μέρους όλων, – των εκτός ανθρωπίνων αντοχών πια -,  συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού Χανίων.

- Advertisement -
- Advertisment -spot_img

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom