Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΚρήτη: Μαθητής Λυκείου στον εισαγγελέα για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Κρήτη: Μαθητής Λυκείου στον εισαγγελέα για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Στα χέρια της Εισαγγελίας Ανηλίκων Ηρακλείου βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μεταξύ μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου.

Το περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη την περασμένη Πέμπτη και η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, αναφέρεται ότι σε σχολικό συγκρότημα υπήρξε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από μαθητή Λυκείου προς μαθήτρια Γυμνασίου στις τουαλέτες του σχολείου.

Σύμφωνα με τον Λυκειάρχη η μαθήτρια αναγνώρισε στο πρόσωπο κάποιου μαθητή λυκείου το αγόρι που την παρενόχλησε.

«Είναι μια καθαρή περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης»

Την επόμενη μέρα και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή ο ανήλικος μαθητής λυκείου ταυτοποιήθηκε και ενημερώθηκε ο πατέρας του αγοριού από την Παρασκευή για τη πράξη του γιου του.

Ο Λυκειάρχης μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι είναι «μια καθαρή περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης. Δεν υπήρξε χρονική καθυστέρηση στην καταγγελία του συμβάντος. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να υπάρξει στοχοποίηση».

Τη Δευτέρα το πρωί, το σχολικό συγκρότημα βρισκόταν σε κατάληψη και τότε ο Γυμνασιάρχης και ο Λυκειάρχης των σχολείων των δύο εμπλεκόμενων μαθητών μετέβησαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ ενημερώθηκαν για την κατάσταση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom