Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΚρήτη: H γνωστή οικογένεια και η αποκάλυψη της χασισοφυτείας από την αστυνομία

Κρήτη: H γνωστή οικογένεια και η αποκάλυψη της χασισοφυτείας από την αστυνομία

Για κακουργηματική διακίνηση διώκονται οι τρεις εμπλεκόμενοι συλληφθέντες στην υπόθεση της χασισοφυτείας των 25 δενδρυλλίων στην ευρύτερη περιοχή των Γουβών. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στην ανάκριση και σύμφωνα με πληροφορίες πήραν προθεσμία για την Τρίτη.

Φέρονται να ισχυρίζονται ότι τα δενδρύλλια προορίζονταν για προσωπική τους χρήση. Αστυνομικοί που ήταν «ακροβολισμένοι» ώρες πριν στην περιοχή, παρακολουθούσαν τις κινήσεις των τριών με μεγάλη προσοχή. Τους είδαν να μπαίνουν σε ένα παλιό αγροτικό σε χωματόδρομο με πυκνή βλάστηση. Σχεδόν δύο ώρες μετά, όταν πλέον βγήκαν στο αρχικό σημείο και ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε άλλο, καινούργιο αυτοκίνητο για να φύγουν, οι αστυνομικοί τους κύκλωσαν και τους έκαναν τη μεγάλη …έκπληξη.

χασις

Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εμμένοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά.

Για την ίδια υπόθεση, δύο αδέρφια του παραμένουν προφυλακισμένα ενώ το δικαστήριο τους έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και της ΟΠΚΕ που με άψογο συντονισμό κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να εγκλωβίσουν τους τρεις.

cretalive.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom