Παρασκευή, Απρ 23, 2021
Αρχική Κρήτη Κρήτη: Διήμερο πανελλαδικής καλλιτεχνικής δράσης #artattack

Κρήτη: Διήμερο πανελλαδικής καλλιτεχνικής δράσης #artattack

- Advertisement -

Ενόψει του διήμερου πανελλαδικής καλλιτεχνικής δράσης #artattack, η Σωματειακή Επιτροπή Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου απευθύνει κάλεσμα σε μουσικά σύνολα, ομάδες και καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις που σχεδιάζονται.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαρτίου και θα έχει πανελλαδικό και πανκαλλιτεχνικό χαρακτήρα. Δεκάδες σωματεία και φορείς εργαζόμενων και δημιουργών έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής.

 

Θέλουμε και μπορούμε να αποτελέσει το συγκεκριμένο διήμερο ορόσημο στον αγώνα των ανθρώπων του πολιτισμού μέσα σε συνθήκες που χτυπιέται πιο έντονα από ποτέ το δικαίωμα μας στην εργασία, στην μόρφωση, στον πολιτισμό, στην υγεία. Η παραπάνω δράση έχει αγκαλιάσει πολλές πόλεις, ήδη προγραμματίζονται δράσεις σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Ζάκυνθο, Χαλκίδα, Σάμο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, ενώ ο κατάλογος διευρύνεται συνεχώς.

 

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους νέους μουσικούς, στους σπουδαστές των Ωδείων, στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου να συμμετάσχουν!

 

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του διημέρου θα είναι ως εξής:

 

Σάββατο 13 Μάρτη: αγωνιστικά καλλιτεχνικά δρώμενα σε διαφορετικά σημεία των Χανίων στο πλαίσιο του #artattack.

 

Κυριακή 14 Μάρτη: πανκαλλιτεχνική διαμαρτυρία στη πλατεία Αγοράς στις 12 μ.μ.”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -