Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΚρήτη"Κρήτη Μπροστά": Επερώτηση για την πορεία υλοποίησης έργου υποδομής-Βιολογικού Γεωργιούπολης

“Κρήτη Μπροστά”: Επερώτηση για την πορεία υλοποίησης έργου υποδομής-Βιολογικού Γεωργιούπολης

Επερώτηση σχετικά με την εξέλιξη και την πορεία υλοποίησης έργου υποδομής-Βιολογικού Γεωργιούπολης προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης και των Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Κρήτη Μπροστά”.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Ο Δήμος Αποκορώνου όπως ενδεχόμενα και άλλοι δήμοι στην Περιφέρεια Κρήτης, ταλανίζεται από την αναποτελεσματικότητα που επιφέρει σημαντικές καθυστερήσεις σε κρίσιμα έργα υποδομής όπως για παράδειγμα το ΣΜΑ Αποκορώνου όπου  παραμένει αίνιγμα η  μέχρι τώρα επιλογή  χωροθέτησης ,  δυσχεραίνοντας την καθημερινότητα των πολιτών, καθυστερώντας την ανάπτυξη σε ένα δήμο που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις να προσφέρει κορυφαία ποιότητα ζωής στους κατοίκους του και να αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους επισκέπτες του.

Στην δίνη τεχνικών προβλημάτων, συνεχών παλινωδιών και εν τέλει στασιμότητας έχει περιπέσει το παρακάτω έργο

Βιολογικός Καθαρισμός Γεωργιούπολης με την εκ νέου παράταση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, εμπλοκή της ολοκλήρωσης των δικτύων.

Σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τους λόγους της τεράστιας αυτής καθυστέρησης υλοποίησης του Βιολογικού Καθαρισμού Γεωργιούπολης  δηλαδή την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και τα Δίκτυα, διακινδυνεύοντας περαιτέρω την τοπική ανάπτυξη.

Με τιμή

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΠΑΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΥΚΛΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΛΑΝΤΑΣ)

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν.Χανιών -Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom