Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήLifestyleΚώστας Τσουρός: Η Φαίη Σκορδά φαινόταν πέρυσι πως δεν περνούσε και τόσο...

Κώστας Τσουρός: Η Φαίη Σκορδά φαινόταν πέρυσι πως δεν περνούσε και τόσο καλά στον ΑΝΤ1

“Πιο πολύ με ξάφνιασε που ο ΑΝΤ1 άφησε την Φαίη να φύγει, παρά το ότι εκείνη επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει την εκπομπή που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια πολύ καλά” ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός έδωσε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου για την τηλεοπτική μετεγγραφή της σεζόν, που ήταν αυτή της Φαίης Σκορδά.

Πολλές τηλεοπτικές μετακινήσεις φέτος και πολλές αλλαγές, με την πιο ανατρεπτική να είναι αυτή της Φαίης Σκορδά, που από τον ΑΝΤ1 πήγε στον ΣΚΑΙ. Επειδή έχεις συνεργαστεί μαζί της, αυτό ήταν κάτι που σε εξέπληξε ή δεν σε ξάφνιασε και τόσο;

Η Φαίη φαινόταν πέρυσι πως δεν περνούσε και τόσο καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Κι αν αυτό δεν φαινόταν στους τηλεθεατές, σε όσους τη γνωρίζουμε φαινόταν καλά. Φαινόταν λοιπόν ότι για τη νέα σεζόν θα αναζητούσε μια άλλη φόρμουλα.

Πιο πολύ με ξάφνιασε που ο ΑΝΤ1 άφησε την Φαίη να φύγει, παρά το ότι εκείνη επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει την εκπομπή που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια πολύ καλά. Για ένα όμως είμαι βέβαιος:

Επειδή η Φαίη πάντα κάνει πολύ προσεκτικά βήματα, σίγουρα για να πάρει αυτήν την απόφαση, θα έχει διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom