Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΒηματοθραύστηςKKE εναντίον Ροκάκη: "...αργά η γρήγορα θα τους δώσουμε «τα παπούτσια στο...

KKE εναντίον Ροκάκη: “…αργά η γρήγορα θα τους δώσουμε «τα παπούτσια στο χέρι»”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Κος Ροκάκης Αντώνης έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση –  λιβανιστήρι υπεράσπισης της συμφωνίας αλλά και του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ

Ποια μέρα επέλεξε να την δημοσιεύσει; Την μέρα που έφερε η κυβέρνηση την κατάπτυστη συμφωνία για την επέκταση των Αμερικανικών βάσεων στην βουλή για συζήτηση – ψήφιση προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Ελληνικού Λαού και της νεολαίας με συγκεντρώσεις αντίθεσης-διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα και στα Χανιά.

Μιλώντας ως εκπρόσωπος των «επιχειρηματιών» του Νομού, προσπαθεί να μας πείσει ότι η Βάση της Σούδας μας παρέχει προστασία ακολουθώντας την πρακτική της στρουθοκαμήλου. Αλήθεια Κε Ροκάκη από ποιόν μας προστατεύει η Βάση Σούδας; Είναι γνωστός ο ρόλος της στην Τουρκική Εισβολή, κατοχή και διχοτόμηση της Κύπρου. Είναι γνωστή η στάση των Αμερικανονατοϊκών και των βάσεων απέναντι στις απειλές της Τουρκίας. Είναι γνωστός ο ρόλος της Βάσης στο ματοκύλισμα μιας σειράς λαών – χωρών της περιοχής. Από την Γιουγκοσλαβία, την Συρία, την Λιβύη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κλπ. Είναι γνωστές οι απειλές που έχουν δημόσια ειπωθεί από τον ίδιο τον Πούτιν ότι οι Αμερικάνικες Βάσεις αποτελούν στόχους αντιποίνων. Τέλος, είναι γνωστή η συμπεριφορά των Αμερικανονατοϊκών στην Πόλη μας που θέλουν να την μετατρέψουν σε νεότερη Τρούμπα.

Βέβαια όλα αυτά για τον Κο Ροκάκη μπορεί να είναι αμελητέα μπροστά στην επιδίωξη που διατυπώνει να τροφοδοτούνται οι βάσεις από τοπικούς επιχειρηματίες.

Ο ραγιαδισμός και η υποταγή ποτέ δεν αποτέλεσαν χαρακτηριστικά του Χανιώτικου και συνολικά του Κρητικού Λαού και της νεολαίας. Ούτε στην Γερμανική κατοχή, που και τότε κάποιοι επιχειρηματίες είχαν τα οικονομικά οφέλη τους, ούτε και τώρα τα αιματοβαμμένα με το αίμα των λαών δολάρια δεν πρόκειται να εξαγοράσουν τις συνειδήσεις μας.

Οι αμερικανονατοϊκοί ήταν και θα παραμείνουν ανεπιθύμητοι!

Όσα «αργύρια» για να δώσουν, όση προπαγάνδα και να κάνουν οι εδώ πατρόνες του, αργά η γρήγορα θα τους δώσουμε «τα παπούτσια στο χέρι»

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των Λαών!

Κομματική Οργάνωση Βάσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων της Τ.Ε. Χανίων του KKE

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom