Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΚιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνη μετά τις σοκαριστικές...

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνη μετά τις σοκαριστικές καταγγέλιες

«Δεν έχει συμβεί κάτι» υποστηρίζει ο πατέρας Αντωνίος, που κάνει λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις. «Απομακρύνθηκε» ο άνθρωπος που κατονομάζεται.

«Εννοείται ότι δεν περνάει από το μυαλό μου για ποιον μιλούν στον Κολωνό», υποστήριξε ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», που έχει γίνει στόχος φρικτών καταγγελιών από το βράδυ της Πέμπτης.

«Ψάξαμε να βρούμε τον άνθρωπο που έγραψε την αρχική καταγγελία για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες».

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας Αντώνιος ανέφερε πως «είναι πάρα πολύ λυπηρό, εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά, αυτά τα παιδιά δεν πρόκειται να συγχωρέσουν ότι εμείς είμαστε στη ζωή τους και όχι οι γονείς τους».

Προφανώς εννοείται… λέτε να το ξέραμε και να μιλούσαμε τώρα έτσι;

«Δεν ξέρετε σε ποιον αναφέρεται;» ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και απάντησε:

«Στον Κολωνό μαζί με τους παιδαγωγούς είναι 30 άτομα. Μιλήσαμε, τους μαζέψαμε και υποπτευόμαστε κι εμείς κάποια περιστατικά. Εννοείται ότι μεταξύ μας συζητήσαμε και καθίσαμε όλοι μαζί. Δεν έχει συμβεί κάτι».

«Μιλάμε για ένα παιδαγωγό, περιμένουμε τα αποτελέσματα. Έχω ενημερωθεί για το ποιος είναι και απομακρύνθηκε από την πρώτη μέρα. Έγινε κουβέντα μαζί του αλλά ήταν πολύ εριστικός και δεν έκανε για τη δουλειά. Σύμφωνα με το διευθυντή του καταστήματος αποφάσισαν μετά από περιστατικό με μια κλοπή. Θεωρήσαμε ότι ίσως και να έχει σχέση γι αυτό και απομακρύνθηκε».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom