Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΚΕΘΕΑ Αριάδνη: «Άμα το πιστέψεις γίνεται…»

ΚΕΘΕΑ Αριάδνη: «Άμα το πιστέψεις γίνεται…»

Χθες το απόγευμα  6/6/2022 στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν οι ολοκληρώσεις 16 μελών του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Σε κλίμα ζεστό, οικογενειακό και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο, τα μέλη, οι εθελοντές και το προσωπικό μοιράστηκαν συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, συγκίνησης και ικανοποίησης.

Παρά την κρίση και την δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας , το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ανταποκρινόμενο στα αιτήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας διεύρυνε τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του, προσφέροντας συμβουλευτική και θεραπεία σε εργαζόμενους χρήστες παράνομων ουσιών, σε άτομα εξαρτημένα από το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, το διαδίκτυο, τους εφήβους, τα Καταστήματα Κράτησης καθώς και στις οικογένειές τους.

Ευχαριστούμε το Μοναστήρι Αγίας Κυριακής για την φιλοξενία και την αδιάκοπη υποστήριξή του, το Σύλλογο Οικογένειας  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την αμέριστη συμπαράστασή του, καθώς και παλαιούς απόφοιτους για την οργάνωση των ολοκληρώσεων.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους όσους συνεχίζουν μια «καθαρή» ζωή χωρίς εξαρτήσεις με την ελπίδα ότι θα βρεθούν σε μια κοινωνία που θα το ενισχύσει και θα το υποστηρίξει.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom