Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Διδασκάλου: Μετά τη «Μυρσίνη» δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο

Κατερίνα Διδασκάλου: Μετά τη «Μυρσίνη» δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τις καλλιτεχνικές της ανησυχέις.

«Την αγαπώ, τη θαυμάζω, μου αρέσει, όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και ως προσωπικότητα και ως γυναίκα, γιατί είναι κουκλάρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη την αγαπημένη ηθοποιό.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά από 11 χρόνια που πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Η Πόρνη από Πάνω», πλέον βρίσκεται στο θέατρο Μουσούρη στην παράσταση «Το Χελιδόνι».

«Κάποια στιγμή θα ξαναγίνει επετειακά μέσα στον Νοέμβρη γιατί ο κόσμος τη ζητάει», είπε για την «Πόρνη από Πάνω», ενώ για τη νέα παράσταση ανέφερε:

«Ευχαριστώ στον Κάρολο Παυλάκη που με εμπιστεύτηκε και δέχτηκε σε ένα τέτοιο αστικό θέατρο να μπει το συγκεκριμένο έργο».

«Το να παίζω τη μοναχή, για μένα που είμαι κοσμική, είναι υπέροχο γιατί μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία, σε έναν καινούργιο κόσμο.

Βέβαια, με βοήθησαν πολύ οι μοναχές της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο. Το να γίνεις μοναχός δεν είναι αστείο, το ‘βαριά η καλογερική’ είναι απολύτως αληθινό», είπε η δημοφιλής ηθοποιός για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

«Μετά τη ‘Μυρσίνη’ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ήρθε σαν μεγάλο δώρο αυτός ο ρόλος», συμπλήρωσε λέγοντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA που στηρίζει το θέατρο».

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom