Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήBlog ViewΚαταρράκτης: Η στάση στο σεξ που θα σας κάνει να… τελειώνετε ασταμάτητα...

Καταρράκτης: Η στάση στο σεξ που θα σας κάνει να… τελειώνετε ασταμάτητα (εικόνα)

Ας είμαστε ειλικρινείς! Τι αναζητούμε όλοι κατά τη διάρκεια του σεξ; Αυτό που αποκαλούμε «Ιερό Δισκοπότηρο», γνωστό και ως «οργασμός».

Σας έχουμε μιλήσει για πολλές στάσεις, οι οποίες με… μαθηματική ακρίβεια θα σας κάνουν να τελειώσετε και μάλιστα να έχετε έντονο οργασμό, ωστόσο πλέον… ήρθε η ώρα να το πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή: Οι ιδανικές στάσεις για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό είναι γενικότερα οι στάσεις, όπου εκείνη είναι από πάνω.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι στάσεις αυτές ενδείκνυνται για έντονους οργασμούς, καθώς τόσο η ένταση όσο και το βάθος της διείσδυσης ρυθμίζονται και κανονίζονται από τη γυναίκα που βρίσκεται από πάνω από τον σύντροφό της.

Ας μιλήσουμε για τον καταρράκτη!

Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Απλή στην εφαρμογή της, αλλά ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματική στις ευεργετικές της… επιδράσεις σε επίπεδο οργασμού, η στάση καταρράκτης είναι εδώ για να σας κάνει να… νιώσετε όπως ποτέ άλλοτε!

Ιδού…

Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα, αλλά είναι ο μισός έξω από το κρεβάτι με το κεφάλι του να στηρίζεται στο πάτωμα. Με άλλα λόγια, ο καβάλος του και η περιοχή του πέους του είναι στηριγμένα στην άκρη του στρώματος.

Η γυναίκα κάθεται έτσι επάνω στο πέος με τις φτέρνες της να εφάπτονται στο στρώμα, ουσιαστικά δίνοντάς την απαραίτητη ώθηση για να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει επάνω στο μόριο.

Όπως είπαμε και πιο πάνω και σε αυτή την περίπτωση η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη, οπότε και ο οργασμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Δοκιμάστε και… καλή διασκέδαση!

πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom