Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΚατακραυγή κατά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ: Πώς εξέθεσε τον 7χρονο γιο του, Τζορτζ

Κατακραυγή κατά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ: Πώς εξέθεσε τον 7χρονο γιο του, Τζορτζ

Μεγάλες αντιδράσεις σε βάρος του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει ξεσηκώσει κάτι που έκανε έχοντας μαζί του τον γιο του.

Αν και πλέον η ευαισθητοποίηση του κοινού σε ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον είναι μεγάλη, υπάρχουν κάποιες κακές συνήθειες που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Με τον μεγάλο γιο του Τζορτζ να είναι ήδη επτά ετών ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θεώρησε σωστό να τον πάρει μαζί του σε εξόρμηση για κυνήγι στη Σκωτία όπου βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Αυτή είναι μια δραστηριότητα που συνηθίζουν οι άνδρες κυρίως του παλατιού και δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός πρίγκιπας πηγαίνει με τον πατέρα του για κυνήγι.

Δημοσιογράφος γελοιοποίησε τον πρίγκιπα Τζορτζ επειδή κάνει μπαλέτο

Οργή κατά του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ωστόσο, αυτή τη φορά φιλοζωϊκές οργανώσεις εξοργίστηκαν με τον δούκα του Κέιμπριτζ τον οποίο κατηγορούν ότι εξέθεσε τον πρίγκιπα Τζορτζ στο θέαμα του “βασανισμού των ζώων” καθώς επιδόθηκε στον πυροβολισμό πτηνών μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιού του.

PRINCE WILLIAM

Ο 38χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη συνοδεία του και τον μεγάλο γιο του πήγε για κυνήγι κατά τις οικογενειακές διακοπές της οικογένειας στη Σκωτία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός πρίγκιπας παρακολουθεί αυτού του είδους την δραστηριότητα η οποία πραγματοποιείται από τη βασιλική οικογένεια.

PRINCE GEORGE

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, υποστηρίζει ότι ο πυροβολισμός των πτηνών μπροστά στα παιδιά θα μπορούσε να επηρεάσει με τέτοιο τρόπο την ψυχολογία τους, και να τα κάνει να απομακρυνθούν από το αίσθημα της ευαισθησίας στο θέμα των ζώων. Παράλληλα, ίσως να τα κάνει να εξοικειωθούν με την ιδέα του βασανισμού.

Ακόμα, η διεθύντρια της οργάνωσης PETA, Μίμι Μπεκέτσι, δήλωσε ότι στις μέρες μας, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που βλεπουν τους πυροβολισμούς ως άθλημα, αλλά ως βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα πτηνά.

prince william

Ο Τζορτζ και η χαμένη παιδική ηλικία

Αν και μόλις επτά ετών ο Τζορτζ κουβαλάει ένα μεγάλο βάρος στους ώμους του, αφού όταν μεγαλώσει θα γίνει Βασιλιάς της Αγγλίας.

Από τώρα μαθαίνει ότι πρέπει πάντα να προσέχει τι κάνει, πώς συμπεριφέρεται και σίγουρα δεν θα μπορεί να ζήσει όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

PRINCE GEORGE

Δεν μπορεί να παίξει όσο θέλει και όπως θέλει, δεν μπορεί να πάει στην παιδική χαρά όποτε θέλει, και δεν μπορεί να είναι αυθόρμητος όπως άλλα παιδιά στην ηλικία του.

Ο Τζορτζ, ο οποίος είναι τρίτος σε σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού και τον πατέρα του, από μικρός διαπαιδαγωγείται για να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα να αναλάβει αυτή τη θέση ευθύνης. Την ίδια ώρα όμως είναι απλά ένα παιδί.

PRINCE GEORGE

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom