Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΚανόε Καγιάκ του ΝΟΧ: Επίσκεψη στο Δήμαρχο Χανίων

Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ: Επίσκεψη στο Δήμαρχο Χανίων

Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, μέλη του Δ.Σ. Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ.

Στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκηβρέθηκαν σήμερα ο Νίκος Κουριδάκης, έφορος ΚανόεΚαγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚανόεΚαγιάκ και ο Μανόλης Αγγελάκης, προπονητής του τμήματος ΚανόεΚαγιάκ και SUP του Ν.Ο.Χ.

Από την πλευρά του Δήμου Χανίων, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το επικείμενο πανευρωπαϊκό συνέδριο των ομοσπονδιών ΚανόεΚαγιάκ της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά, στις 25 Μαρτίου. Παράλληλα, συζητήθηκε η ανάληψη των πανελληνίων πρωταθλημάτων SUP,που θα διεξαχθούν στις 12, 13 και 14 Μαΐου, στον κόλπο της Σούδας.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Κουριδάκης και ο κ. Αγγελάκης παρέδωσαν στον Δήμαρχο Χανίων, το απολογιστικό τεύχος των δραστηριοτήτων του Ομίλου για το 2022, ευχαριστώντας τον Δήμο Χανίων για τη διαχρονική καιουσιαστική υποστήριξη του,στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom