Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
- Advertisment -
Αρχική Βηματοθραύστης Ήθελε κάτι να πει και ...την είπε πάλι! - Το θρυλικό comeback...

Ήθελε κάτι να πει και …την είπε πάλι! – Το θρυλικό comeback του Κουτσούμπα

“Πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού” πρότεινε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρόλο που τα εμβόλια παρέχονται ήδη δωρεάν στους πολίτες.

 

Συγκεκριμένα ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε:

“Το καθολικό πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού που προτείνει το ΚΚΕ απαιτεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις: Εξαντλητική ενημέρωση του πληθυσμού, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ταυτόχρονα απαιτούνται άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, τους στρατευμένους τους φοιτητές, τους σπουδαστές, μαθητές…”

Και πάμε τώρα να δούμε τι είπε ο ποιητής. Καταρχήν είπε κάτι παράλογο; Όχι. Συμφωνούμε.

ΑΛΛΑ υπάρχει ένα θεματάκι (απλής λογικής για εμάς, σύνθετης κατά πως φαίνεται για τον Κουτσούμπα): Όλα αυτά που ζητά να γίνουν, ήδη γίνονται. Άρα, why????

Aναρωτιόμαστε επομένως εμείς ως αφελείς τι απ’ όλα ισχύει:

  1. Ήθελε να πει κάτι και βρήκε πρόχειρη μια μ@λ@κί@ να πει;

  2. Μήπως τον είχε πειράξει το χαβιάρι σε συνδυασμό με υπερβολική δόση σαμπάνιας; 

  3. Μήπως έβρεξε τίποτα περίεργο στη Ρωσία;

  4. Ή μήπως προωθούν νέο μοντέλο αιτημάτων στον Περισσό και είπε να το εγκαινιάσει αυτός; 

Καλό είναι πάντως και οι του ΚΚΕ “σύντροφοι” να μη χάσουν χρόνο και να κάνουν καμιά πορεία με αίτημα τον δωρεάν εμβολιασμό, γιατί αν καθυστερήσουν μπορεί να κλέψουν την ιδέα τίποτα άλλοι αριστεροί και να ζητάνε και αυτοί δωρεάν εμβόλια…

Και για να λέμε και του κουκουέ το δίκιο: Συμφωνούμε με τον Κουτσούμπα! Τι καλύτερο και πιο κοντινό στην κουκουεδίστικη λογική από το να διεκδικούν πλέον αυτά που ήδη γίνονται…

Αυτό που θα έχει πλάκα πάντως είναι να βγει ο Μητσοτάκης σήμερα και να πει ότι υιοθετεί τις προτάσεις του Κουτσούμπα για δωρεάν εμβολιασμό!!!

ΥΓ: Μετά από αυτό το θρυλικό comeback του Μήτσου, μην ξεχάσουμε να τους ψηφίσουμε όπου κι αν κατέβουν …έτσι για το δωρεάν εμβόλιο βρε γαμώτο!!!

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisment -

Επικαιρότητα

Newsroom