Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειο: την καταδίωκε με εμμονικό τρόπο, έβλεπε τι έκανε ακόμα και μέσα...

Ηράκλειο: την καταδίωκε με εμμονικό τρόπο, έβλεπε τι έκανε ακόμα και μέσα στο σπίτι της

Καταστάσεις παράνοιας περιγράφεται ότι  έζησε μία 50χρονη στο Ηράκλειο μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθούσε με εμμονικό τρόπο, ακόμα και μέσα στο σπίτι της, από το απέναντι μπαλκόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, όσα αναφέρονται  στη δικογραφία που χειρίστηκε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, κατά την εκδίκαση του αυτοφώρου, είναι σοκαριστικά.

Το ζευγάρι είχε μία σύντομη σχέση και στο διάστημα αυτό συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της καταγγέλλουσας είχαν γνωρίσει τον 42χρονο.  Όμως οι συνεχείς σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια.

Όλη αυτή η κατάσταση  οδήγησε στη διακοπή της σχέσης και εν τέλει «πυροδότησε», όπως περιγράφεται, ένα παρανοϊκό σκηνικό αφού ο 42χρονος άρχισε να παρακολουθεί την πρώην σύντροφο του παντού, στο δρόμο, στη δουλειά της, στις συναντήσεις που είχε,  ακόμα και μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η γυναίκα αναγκάστηκε να βάλει μεμβράνες στα τζάμια για να μην μπορεί να βλέπει μέσα, από το απέναντι μπαλκόνι.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε σε ποινή  φυλάκισης ενός έτους με αναστολή  για την κατηγορία της απειλής υπό τη μορφή της επίμονης καταδίωξης ή παρακολούθησης κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: cretalive.gr

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom