Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
Αρχική Media Ιωάννης Αθανασόπουλος: Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες, αρκετό φάντασμα είδατε

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες, αρκετό φάντασμα είδατε

Στο πλατό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε καλεσμένος ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ο οποίος μίλησε για το φινάλε σεζόν των «Άγριων Μελισσών».

Ο τηλεοπτικός «Γιάννος» ξεκαθάρισε πως δεν θα εμφανιστεί ξανά στην σειρά και πως ο κύκλος του έκλεισε.

«Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετό φάντασμα είδατε φέτος, δεν έχει άλλο. Πάμε γι’ άλλα. Όλα ξεκινούν από τους σεναριογράφους, αλλά νομίζω ότι κι εγώ κάτι έκανα καλά. Εκείνη τη μέρα, πραγματικά σου μιλάω, έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στην καρδιά μου και τον αγαπώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που η χώρα μας γνώρισε αυτόν τον ηθοποιό. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η σκηνή, η συγκίνηση ήταν διπλή για μένα γιατί ήταν και η τελευταία σκηνή του Γιάννου και γυρίστηκε μόνο μια φορά. Την Πέμπτη που είδαμε το επεισόδιο με τη μητέρα μου, κλαίγαμε σε όλη τη διάρκεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόσθεσε στην συνέχεια για το ρόλο του: «Φέτος ειδικά, που εμφανιζόμουν ως φάντασμα, με έβριζαν όλοι, μου έλεγαν… άσε μας να κοιμηθούμε. Τα παιδάκια, που πέρυσι με λάτρευαν, φέτος φοβόντουσαν και είχαν μια απόσταση».

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom