Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΙνδία: Γονείς μηνύουν τον γιο και τη νύφη τους γιατί δεν τους...

Ινδία: Γονείς μηνύουν τον γιο και τη νύφη τους γιατί δεν τους έχουν κάνει ακόμα εγγόνι

Ένα ζευγάρι στην Ινδία αποφάσισε να μηνύσει τον γιο και την σύζυγό του, απαιτώντας να κάνουν παιδί μέσα στον επόμενο χρόνο!

Οι «απαιτητικοί» γονείς, Σαντζίβ και Σαντάνα Πρασάντ από τα βόρεια της Ινδίας αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τις πιέσεις προς τον γιο τους και τη σύζυγό του και τους μηνύουν γιατί εδώ και έξι χρόνια δεν έχουν αποκτήσει παιδί και δεν σκοπεύουν να το κάνουν άμεσα.

Όπως ισχυρίζονται, ξόδεψαν ένα μεγάλο ποσό από τις οικονομίες τους για να σπουδάσει ο γιος τους πιλότος στις ΗΠΑ και ακόμα ένα μεγαλύτερο ποσό για να τον παντρέψουν.

Σύμφωνα με τo BBC, o Σαντζίβ Πρασάντ ισχυρίζεται ότι το 2006 έστειλε τον γιο του στις ΗΠΑ να σπουδάσει πιλότος ξοδεύοντας τουλάχιστον 65.000 δολάρια.

ον επόμενο χρόνο ο γιος του επέστρεψε, αλλά έχασε τη δουλειά του. Για δύο χρόνια οι δυο γονείς τον συντηρούσαν και όταν πλέον βρήκε δουλειά ως πιλότος τον πάντρεψαν με προξενιό σε έναν πλουσιοπάροχο γάμο. Ο γάμος έγινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο που πλήρωσαν οι ίδιοι, ενώ παράλληλα του έκαναν δώρο ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο 80.000 δολαρίων και το ταξίδι του μέλιτος.

Έξι χρόνια μετά και το ζευγάρι όχι μόνο δεν έχει αποκτήσει παιδί αλλά δεν είναι και στα άμεσα σχέδιά του.

Η δήλωση αυτή μάλλον ήταν που οδήγησε το ζεύγος Πρασάντ να κάνει μήνυση στον γιο τους. Οι ίδιοι λένε ότι το μόνο που θα ήθελαν είναι ένα εγγόνι να παίζουν στα γεράματά τους και απαιτούν αποζημίωση 650.000 δολαρίων αν δεν γεννηθεί εγγόνι τον επόμενο χρόνο…

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom