Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΗ θεατρική κωμωδία «Ανταλλαγή προϊόντων» στο Θέατρο Βλησίδη - πρεμιέρα Πέμπτη 12/10

Η θεατρική κωμωδία «Ανταλλαγή προϊόντων» στο Θέατρο Βλησίδη – πρεμιέρα Πέμπτη 12/10

Σε μια εποχή όπου το χρήμα ορίζει ακόμη και την ανθρώπινη αξία, ο Παναγιώτης Ζαφείρηςτολμάει να φέρει τον κόσμο τούμπα και να πετάξει έναν άνθρωπο του σήμερα ανάμεσα σεπαράξενα πλάσματα που περιφρονούν, αν όχι αποστρέφονται… το χρυσό! Κανείς δενενδιαφέρεται να υπολογίσει την αξία του.

Αντιθέτως, τα πράγματα που είναι σημαντικά σεαυτόν τον αναποδογυρισμένο κόσμο είναι ευτελή και παράλογα στα μάτια του “νορμάλ” ήρωα ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβιώσει έχοντας στα χέρια του μόνο… ένακομμάτι χρυσό! Εμείς άραγε θα μπορούσαμε να ζήσουμε ανάμεσα σε τόσο”ακατάδεκτους” ανθρώπους; Μια σύγχρονη κωμωδία χαρακτήρων η οποία μέσα από τοάφθονο γέλιο αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της αυτοκριτικής και μας ξανασυστήνει στονεαυτό μας.
«Ένας ξινός χρυσοχόος, ένας κουφός ηλικιωμένος, δύο τύποι…αχαρακτήριστοι, ένας Bob που λύνει σταυρόλεξα, μία φαντασμένη vegan και μία… οπτασία. Πόσο πιθανό είναι νασυνεννοηθείς; Και όμως…»

Συντελεστές:
Κείμενο: Παναγιώτης Ζαφείρης
Σκηνοθεσία: Φαίη Ψωμαδάκη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μικέλα Παπαδουλάκη
Παίζουν Αλφαβητικά: Βασίλης Αντωνάκης, Γιάννης Αγγελάκης, Γιώργος Καγλατζής,Γλυκερία Αναγνωστάκη, Ζάχος Δαγαλάκης, Ιωάννα Χιωτάκη, Νίκος Μαρκάκης, ΝτένιαΚαραβασιλειάδη, Χρήστος Κωνσταντουδάκης.
Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύα Γκουντάρα
Σχεδιασμός Αφίσας: Δήμητρα Ξηράκη
Στον ήχο και στην κατασκευή των σκηνικών ο Νάκος Καπενεκάκης

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/antallagi-proionton/

Τιμές εισιτηρίων:
Πόρτα: 12 ευρώ
More.com (πρώην Viva): 10 ευρώ
ΑΜΕΑ: 5 ευρώ

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom