Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΗ περίπλοκη ερωτική ζωή του Στίβεν Χόκινγκ: «Ήμουν σκλάβα του για 20...

Η περίπλοκη ερωτική ζωή του Στίβεν Χόκινγκ: «Ήμουν σκλάβα του για 20 χρόνια»

Περίπλοκη φέρεται να ήταν η ερωτική ζωή του σπουδαίου φυσικού και κοσμολόγου Στίβεν Χόκινγκ. Βιβλίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τους δύο γάμους του.

Η Daily Mail έχει αποσπάσματα από το βιβλίο «Stephen Hawking: A Memoir of Friendship and Physics» του στενού φίλου του Στίβεν Χόκινγκ, Leonard Mlodinow, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από τους δύο γάμους του επιστήμονα που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2018.

Στο βιβλίο αναφέρεται πως η δεύτερη σύζυγος του Χόκινγκ, Ιλέιν (1995-2006), είχε πει εξοργισμένη μπροστά σε φίλους του ότι είναι «σκλάβα του για 20 χρόνια».

Η Ιλέιν ένιωθε πως ήταν ένα τίποτα, καθώς ο σύζυγός της ήθελε να ήταν το κέντρο της προσοχής, ενώ παραδέχθηκε ότι κατά καιρούς τον μισούσε.

Μάλιστα ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρθηκε σε φημολογούμενους τραυματισμούς του Χόκινγκ στο μάτι και στα χείλη, όμως η βρετανική αστυνομία δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κακομεταχειρίστηκε από την Ιλέιν.

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης νέες λεπτομέρειες σχετικά με την περίπλοκη ερωτική ζωή του Χόκινγκ, η οποία σε ένα σημείο περιελάμβανε τέσσερις παντρεμένους ανθρώπους  και προσπαθούσαν να ενεργήσουν σαν να ήταν μια τεράστια οικογένεια.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom