Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΗ Νίκη Κεραμέως διαψεύδει ότι το δικηγορικό της γραφείο εμπλέκεται σε υποθέσεις...

Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει ότι το δικηγορικό της γραφείο εμπλέκεται σε υποθέσεις του υπουργείου Παιδείας

Το γραφείο Τύπου της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, προχώρησε στην διάψευση του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Δημοκρατία». Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το δικηγορικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως «εμπλέκεται σε υποθέσεις του υπουργείου Παιδείας».

«Για μια ακόμη φορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αφορά την Νίκη Κεραμέως είναι απολύτως ψευδές». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της υπουργού Παιδείας.

«Το Υπουργείο Παιδείας δεν ενεπλάκη και δεν εκπροσωπήθηκε, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα, στη διαμάχη δυο υποψηφίων που διεκδικούσαν την ίδια θέση σε διαδικασία εκλογής που έγινε το 2019 (σημειωτέον και πριν την ανάληψη της θέσης της Υπουργού από τη Ν. Κεραμεως)», προστίθεται.

Τέλος, το γραφείο Τύπου επισημαίνει ότι ο δικηγόρος που αναφέρεται στο δημοσίευμα εκπροσωπεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2009 (10 χρόνια πριν γίνει η Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας) και αυτό έπραξε, με την προσωπική του ιδιότητα και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom