Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΠολιτικήΗ μεγάλη αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη για την προσωπική της ζωή μετά...

Η μεγάλη αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη για την προσωπική της ζωή μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

H Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου

Η ίδια σχολίασε την δημοπρασία που έγινε για μια μπομπονιέρα από τον γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία πωλήθηκε έναντι 5.000 ευρώ.

«Ο κόσμος μπούκαρε στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μια μπομπονιέρα. Ούτε εγώ δεν έχω. Οι καιροί είναι δύσκολοι… Είναι κρίμα που δεν έχω εγώ ένα μικρό έστω κομμάτι» ανέφερε η κ. Λιάνη.

Κουβάλησα στις πλάτες μου τον παπανδρεϊσμό

«Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον pαπανδρεϊσμό» τόνισε η κ. Λιάνη και συνέχισε: «Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Η κ. Λιάνη ανέφερε ακόμα ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι παπανδρεϊκός

«Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Έχει αποποιηθεί πλήρως την παπανδρεϊκή γραμμή το ΚΙΝΑΛ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη.

«Τώρα που είναι στην εξέλιξή τους για εκλογή αρχηγού, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι είναι πολιτικά παιδιά του Σημίτη. ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα παπανδρεϊκό. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός. Όταν γράφει στο ίντερνετ ότι είναι καλό να ψηφίσουμε το ποτάμι τι σχέση έχει αυτό; Όταν συγχαίρει τον Τσίπρα για την προσπάθειά του για τις Πρέσπες, ξεχνάμε τι έλεγε ο Παπανδρέου για τις Πρέσπες; Ο Ανδρέας δεν θα το δεχόταν. Κανείς από τους υποψήφιους δεν είναι ικανός να γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ» τόνισε η ίδια.

«Πολιτικά είμαι ορφανή αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ» εξήγησε.

Μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα

«Το έκλεισα ως γυναίκα, φαίνεται ότι διαισθάνθηκα τότε και το είπα. Εκεί έκλεισα ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η απόσταση όμως του οποιουδήποτε μέχρι το μέγεθος του Ανδρέα Παπανδρέου που με είχε μάθει να ζω διαφορετικά με άλλους είδους ποιότητα ζωής, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη. Αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαν το τραγούδι ‘τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω’. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό» ανέφερε κλείνοντας η Δήμητρα Λιάνη.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom