Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήBlog ViewΗ Λίζα Παπασταύρου φόρεσε μάσκα και ετοιμάζεται για το σχολείο -Ο εμβληματικός...

Η Λίζα Παπασταύρου φόρεσε μάσκα και ετοιμάζεται για το σχολείο -Ο εμβληματικός ρόλος της Βουγιουκλάκη στα χρόνια του κορωνοϊού-ΦΩΤΟ

Η μια φωτογραφία που έκανε πολλούς θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου να χαμογελάσουν δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Στην ανάρτηση, βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ένα από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της στη μεγάλη οθόνη, τη Λίζα Παπασταύρου, στη θρυλική ταινία «Το ξύλο βγαίνει από τον Παράδεισο». Η μαθήτρια Λυκείου ήταν ερωτευμένη με τον καθηγητή της, τον κύριο Φλωρά, τον οποίο ενσάρκωνε φυσικά ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η σκηνή της φωτογραφίας είναι μια από τις πιο γνωστές της ταινίας, όταν ο κύριος Φλωράς σταματάει τον καβγά ανάμεσα στην Παπασταύρου και την Αλεξίου και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη. Ο ίδιος ρωτάει τις μαθήτριες με τη σειρά, χωρίς ωστόσο να βγάζει άκρη, αφού όλες αποφεύγουν να απαντήσουν και ισχυρίζονται ότι πρόσεχαν η μια την άλλη. «Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου» ακούμε μεταξύ άλλων.

Η Λίζα Παπασταύρου στα χρόνια του κορωνοϊού

Η φωτογραφία ωστόσο έχει προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα και με τη βοήθεια του photoshop η Αλίκη Βουγιουκλάκη ως Λίζα Παπασταύρου και άλλες μαθήτριες φορούν μάσκα.

«Τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία να φοράμε μάσκες και να κρατάμε αποστάσεις. Έγινα σαφής δεσποινίς Παπασταύρου;» ρωτάει ο κύριος Φλωράς τη Λίζα Παπασταύρου, με την πιο αγαπημένη μαθήτρια του ελληνικού κινηματογράφου να του απαντάει «Εεεεε μάααλιστα κύριε Φλωρά ό,τι πείτε!!!» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Φυσικά, η ανάρτηση ενθουσίασε τους φανατικούς θαυμαστές της αιώνιας ξανθιάς του ελληνικού κινηματογράφου, της διαχρονικής Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι οποίοι αφήνοντας πολλά like και σχόλια!

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom