Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική Lifestyle Η καλλονή από που έχει τρελάνει το TikTok για τον πιο παράδοξο...

Η καλλονή από που έχει τρελάνει το TikTok για τον πιο παράδοξο λόγο

- Advertisement -

Η Βαλέρια Ιζμαΐλοβα έχει περισσότερους από 500.000 ακόλουθους στο TikTok. Η νεαρή ανεβάζει βίντεο και παρουσιάζει τη διαδικασία αποκατάστασης και συντήρησης παλαιών βιβλίων.

H εντυπωσιακή Ρωσίδα έχει καταφέρει να κερδίσει το TikTok με τον πιο παράδοξο τρόπο μιας και δείχνει πώς μπορεί κάποιος να μετατρέπει παλαιά βιβλία σε… καινούρια. Μάλιστα, οι χρήστες όχι μόνο επαινούν την ομορφιά της, αλλά και τη χαλαρωτική φωνή της.

Σε ένα από τα βίντεό της, η όμορφη Βαλέρια παρουσιάζει πώς πραγματοποίησε την αποκατάσταση μιας Βίβλου που εκδόθηκε τον 18ο αιώνα, την εποχή της αυτοκράτειρας της Ρωσίας Αικατερίνης Β’.

​Επίσης, σε άλλα βίντεό της δείχνει πώς μπορούμε να αποκαταστήσουμε παλιά βιβλία και φωτογραφίες.

​Όπως δηλώνει, πάντα ήθελε να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα της.

«Πάντα ήθελα να πλησιάσω την Ιστορία και να τη διατηρήσω» τονίζει η Ιζμαΐλοβα, η οποία υπογράμμισε ότι, ως παιδί, αγαπούσε να πηγαίνει στο εργαστήριο του πατέρα της και να παρακολουθεί όλη αυτή την επίπονη διαδικασία.

 

​Ο παππούς της Βαλέρια ήταν ζωγράφος και η γιαγιά της διαθέτει ένα παλιό κατάστημα. Επιπλέον, οι θείοι της έχουν αφιερωθεί στην εικονογράφηση.

«Δουλεύω 24 ώρες την ημέρα και έρχομαι στο εργαστήρι μου κάθε μέρα. Ακόμα κι αν δεν νιώθω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι, εργάζομαι δύο ή τρεις ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών» επισημαίνει.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -