Πέμπτη, Απρ 22, 2021
Αρχική Lifestyle Η Καίτη Γαρμπή «ξαναχτύπησε» στα social media -«Αν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τρανσοφοβικός,...

Η Καίτη Γαρμπή «ξαναχτύπησε» στα social media -«Αν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τρανσοφοβικός, ομοφοβικός, μην με ακολουθήσεις»

- Advertisement -

Όσα δεν έχει πει σε συνεντεύξεις της ή από τηλεοράσεως για θέματα που άπτονται της κοινωνίας και απασχολούν κατά καιρούς την κοινή γνώμη, η Καίτη Γαρμπή τα λέει μέσα από τα social media.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί ούτε να γίνει κριτής των πάντων, ούτε βέβαια και να κάνει κατάχρηση της αναγνωρισιμότητάς της. Ωστόσο, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα -ιδίως στο twitter- οι εύστοχες παρατηρήσεις της, αλλά και το χιούμορ με το οποίο τοποθετείται, έχουν τραβήξει την προσοχή της διαδικτυακής κοινότητας.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή της στους γονείς των παιδιών που ξυλοκόπησαν πριν από έναν μήνα τον σταθμάρχη του μετρό. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter ήταν για να επικοινωνήσει με τον κριτή του «MasterChef 5», Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τις τελευταίες ώρες, οι θαυμαστές της Καίτης Γαρμπή παρατήρησαν μια αλλαγή στον λογαριασμό της στο Instagram. Στη θέση του βιογραφικού, εκεί δηλαδή που κάθε χρήστης μπορεί να σημειώσει δυο λόγια που να περιγράφουν ποιος είναι και τι κάνει, η τραγουδίστρια πρόσθεσε ένα μήνυμα στα αγγλικά. «If you are racist, sexist, transphobic, homophobic. Don’t follow me», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει: «Αν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τρανσοφοβικός, ομοφοβικός… μην μ’ ακολουθήσεις».

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού μεταξύ των θαυμαστών της, που επικρότησαν την τοποθέτησή της απέναντι σε φαινόμενα ρατσισμού και περιθωριοποίησης της διαφορετικότητας.
Καίτη Γαρμπή: Σε όποιον αρέσω

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε κάτω από την περιγραφή ένα link, στο οποίο διακρίνεται η φράση «Σ’ όποιον αρέσω». Η ηλεκτρονική διεύθυνση οδηγεί στο επίσημο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της με αυτόν τον τίτλο.

Κι αν πιστέψατε πως όλη αυτή η κίνηση ήταν μια καλοστημένη καμπάνια για το τραγούδι, ξανασκεφτείτε το. Η Καίτη Γαρμπή είχε φροντίσει στο κλιπ να συμπεριλάβει ανθρώπους από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, με όλο το βίντεο να στέλνει μηνύματα αποδοχής και στήριξης της διαφορετικότητας.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -