Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΠολιτικήΗ ιστορία του γυμναστή & τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός Υπουργού

Η ιστορία του γυμναστή & τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός Υπουργού

Το είδαμε στον “τοίχο” του Δημοτικού Συμβούλου Χανίων Γιάννη Φραγκάκη, το “τσεκάραμε” και το δημοσιεύουμε, γιατί αποτελεί μια είδηση που δείχνει τα “γρήγορα αντανακλαστικά” του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων και μέλος του Επιμελητηρίου Γιάννης Φραγκάκης

Αξίζει να διαβάσετε την ιστορία ενός γυμναστή:

Ο κύριος Χριστόπουλος είναι ένας γυμναστής ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Αθήνα. Η κυβέρνηση είχε μέχρι σήμερα αδικήσει τον συγκεκριμένο κλάδο αποκλείοντάς τον από τους πληττόμενους. Το πρόβλημα του κλάδου του το επικοινώνησε σε πολλούς απ ότι λέει αλλά μάταια. Σήμερα ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού κυριου Θ,Σκυλακάκη.
Christos Zisopoulos
Κ Υπουργέ καλησπέρα,έχουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε εγώ κ οι συνάδελφοι μου με ΚΑΔ 96041000!!!Χθες ανακοινώθηκε ότι μπήκαμε στους πληττόμενους!
Είσαστε ο μόνος άνθρωπος που μου απάντησε κ ασχολήθηκε μ´ αυτά που έλεγα κ διορθώσατε αυτή την αδικία.
Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που στην αρχή μου είπατε ότι θα το εξετάσετε κ μετά μόνος σας μου απαντήσατε ότι προχωρήσατε το θέμα μας!!!
Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω εγώ κ όλοι οι συνάδελφοι μου κ κυρίως οι εργαζόμενοι μας!!!
Θα σας έχουμε πάντα σε μεγάλη εκτίμηση κ ευγνωμοσύνη!
Για να συμπληρώσει ο κ. Φραγκάκης με το σχόλιο: “Ετσι πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούν όλα τα μέλη της κυβέρνησης και κάθε κυβέρνησης. Με την ταπεινότητα και την αποφασιστικότητα του κ. Σκυλακάκη επιλύοντας κάθε αδικία”.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom