Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΗ Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά από την Αθήνα -...

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά από την Αθήνα – BINTEO

Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω”, είπε στην έναρξη η Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ιωάννα Μαλέσκου από σήμερα θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές από την Αθήνα. Το «Love it» έκανε πρεμιέρα και η παρουσιάστρια από την Κρήτη μπήκε για πρώτη φορά στο εντυπωσιακό πλατό με ένα μεγάλο χαμόγελο και αρκετό άγχος.

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στο Love It! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Με τόση αγάπη, με τόσες ευχές, με τόση μεγάλη αγκαλιά που έχω λάβει νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για μένα σήμερα και όλα είναι καινούρια, όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη.

Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, καινούριο, ξεχωριστό, διαφέρει από όλα τα άλλα. Αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας. Σε αυτό το σπίτι και σε αυτόν τον καναπέ θα πλημμυρίσουν φωνές, χαμόγελα, αυθορμητισμός, αυθεντικότητα. Όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, όλα αυτά που αγαπάμε, όλα αυτά που χρειαζόμαστε, όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στην παρέα της θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης. Αλλά και με ειδικές στήλες και συμβουλές από special editors:

Μαγειρική με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
Άστρα με τον Κώστα Λεφάκη
Fashion με τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Ομορφιά με τη Ρούλα Σταματοπούλου
Παιδί με την Εύη Σταθάτου
House Keeping με τη Γεωργία Μπαδογιάννη

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom