Δευτέρα, Μάι 10, 2021
Αρχική Κοινωνία Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους τους του...

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους τους του Τμήματος Κισάμου

- Advertisement -

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την 11/12/2020  σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ημεδαπός και αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με την αλλοδαπή, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσποιούμενοι ότι είναι γιατροί, έδιναν ιατρικές συμβουλές και χορηγούσαν φαρμακευτική αγωγή σε παθόντες, υποσχόμενοι πλήρη ίαση καταφέρνοντας έτσι να αποκομίζουν παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία των δύο ατόμων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • 10 ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές,
  • 17 συσκευές USB
  • φιαλίδια τα οποία περιείχαν ουσίες σε διάφορες συστάσεις (υγρή, κρυσταλλική, δισκία) τα οποία θα σταλούν για περεταίρω εργαστηριακή εξέταση,
  • διάφορα ιατρικά και παραϊατρικά εργαλεία και αντικείμενα,
  • βιβλία ιατρικού και παραϊατρικού περιεχομένου,
  • χειρόγραφες σημειώσεις οι οποίες περιείχαν πλήθος στοιχείων ατόμων,
  • 2 κινητά τηλέφωνα

 

 

 

Οι επιτυχίες των συναδέλφων μας του Α.Τ. Κισάμου είναι συνεχείς, εδραιώνοντας έτσι στο μέγιστο βαθμό, το αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους της Κισάμου.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά, όταν ο ίδιος ο Διοικητής του Α.Τ. Κισάμου Υπαστυνόμος Α΄ ΧΑΤΖΗΣ Χρήστος την 07/12/2020 και ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας ακινητοποίησε 2 άτομα σε κατάστημα, τα οποία είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα χρηματικής αξίας 90 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Εν συνεχεία κάλεσε συνδρομή κα άμεσα έσπευσαν στο σημείο Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Όταν λοιπόν ο ίδιος ο Διοικητής, εμπνέει το προσωπικό του με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις του, τότε αυτό πώς να μη σημειώνει συνεχείς επιτυχίες.

Εύγε!

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -