Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021
Αρχική Κοινωνία Η αποκάλυψη τραγουδιστή για τον κορωνοϊό – «Ήμουν αρνητής μέχρι που κόλλησε...

Η αποκάλυψη τραγουδιστή για τον κορωνοϊό – «Ήμουν αρνητής μέχρι που κόλλησε το παιδί μου»

- Advertisement -

Από ένθερμος αρνητής του κορονοϊού, μέσα σε λίγες μέρες o τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος έγινε πιστός οπαδός των μέτρων και της προφύλαξης. Χρειάστηκε να νοσήσει εκείνος και η οικογένεια του για να πιστέψει στην ύπαρξη της πανδημίας και στην επικινδυνότητα του ιού.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής στο LiveNews, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι όλα άλλαξαν όταν πριν από 20 ημέρες νόσησε εκείνος, η γυναίκα του και ο ενός έτους γιός του.

«Το περάσαμε ελαφριά. Τα συμπτώματα που είχαμε δεν ήταν βαριά. Άλλοι άνθρωποι είχαν τριπλάσια συμπτώματα από εμάς. Εμείς ήμασταν τυχεροί» είπε και αναφέρθηκε στο πώς σκεπτόταν ως αρνητής.

«Δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο δυνατός. Αν δεν το νιώσεις στο πετσί σου, πώς θα το καταλάβεις. Όσο μπορώ πλέον, προσπαθώ να βοηθήσω ανθρώπους που ήταν σαν εμένα. Που δεν πίστευαν για κορονοϊό. Από τη στιγμή που το πέρασα πρέπει να το μάθουν ότι υπάρχει κορονοϊός. Τα λέω για να προστατέψω συνανθρώπους μας να μη πάθουν το ίδιο» προσθέτει.

Σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού, παρότι δηλώνει διστακτικός, θα κάνει το εμβόλιο και «θα το προτείνω σε όποιον μπορώ».

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -