Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΗ απίστευτη παραξενιά της βασίλισσας Ελισάβετ με τα μπιφτέκια

Η απίστευτη παραξενιά της βασίλισσας Ελισάβετ με τα μπιφτέκια

Οι σεφ του Μπάκιγχαμ δεν έχουν να λάβουν υπ’ όψιν τους μόνο το αυστηρό πρωτόκολλο στην προετοιμασία των γευμάτων της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της βασίλισσας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ για παράδειγμα, δεν τρώει ποτέ τις μπανάνες της χωρίς μαχαιροπίρουνο και θέλει τα παγάκια στο ποτό της απαραιτήτως στρογγυλά. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ένας πρώην σεφ του παλατιού, έχει ιδιαίτερη προτίμηση και στον τρόπο που καταναλώνει τα μπιφτέκια.

Οπως αναφέρει το olive, o σεφ Darren McGrady αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η βασίλισσα έχει απέχθεια στο junk food και δεν θα έτρωγε ποτέ ένα μπιφτέκι σερβιρισμένο μέσα σε ψωμί, σαν burger δηλαδή.

Από τη μία, ποιος θα περίμενε από την 94χρονη μονάρχη να τρώει burgers, από την άλλη είναι κάπως περίεργο δεδομένου ότι έχει δικό της φαστφουντάδικο.

Η παραξενιά της Ελισάβετ με τα burgers ξεκινάει από το γεγονός ότι είναι ενάντια σε κάθε φαγητό που καταναλώνεται με τα χέρια. Γι αυτό και στο παλάτι δεν σερβίρουν ποτέ ούτε burgers με ψωμάκι, αλλά ούτε και πίτσα. Τρώει μπιφτέκια δηλαδή, μόνο αν σερβιριστούν στο πιάτο της χωρίς το ψωμάκι, ώστε να μπορεί να τα φάει με μαχαιροπίρουνο.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom