Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΓρηγόρης Αρναούτογλου σε Τίνα Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας: «Σταμάτησα το γύρισμα,...

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Τίνα Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας: «Σταμάτησα το γύρισμα, πήρα τον γιατρό μου»

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνέντευξής τους και όσα της είπε ο παρουσιαστής λίγες ώρες αργότερα μετά και την επικοινωνία που είχε με τον γιατρό του.

«Την ώρα της συνέντευξής μας άρχισε να μη μπορεί να μιλήσει ο Γρηγόρης. Είναι αυτό που λέμε ότι κολλάει το στόμα και θες νερό. Του είπα να σταματήσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν μαγνητοσκοπημένη. Σταματήσαμε, ήπιε νερό αλλά δε μπορούσε πάλι να συνεχίσει. Μου είπε ότι αυτό το παθαίνει συνήθως όταν κάνει γυρίσματα για τον “Εκατομμυριούχο”… Μου είπε ότι του έχει συμβεί να σταματήσει και να μη μπορεί να συνεχίσει.

Πήρε τον χρόνο του ο άνθρωπος, ήπιε ξανά λίγο νερό… Το είπε 2-3 φορές μέσα στη συνέντευξη, “θα με συγχωρέσετε αλλά έχω ένα πρόβλημα”» αποκάλυψε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αμέσως μετά, προβλήθηκε το απόσπασμα όσων είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το τηλεφώνημα που της έκανε ο παρουσιαστής λίγο αργότερα και όσα της είπε σε αυτό.

«Αφότου έφυγα από το γύρισμα, με πήρε τηλέφωνο στον δρόμο να μου ζητήσει και πάλι συγγνώμη και μου είπε ότι σταμάτησε το γύρισμα και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό του γιατί δε μπορούσε να συνεχίσει. Απ’ ότι κατάλαβα ήταν από τις λίγες φορές που το έπαθε  σε τόσο μεγάλη έκταση. Μου είπε ότι ο γιατρός του, τού είπε να πάει να κάνει αυτή την καμπύλη ζαχάρου για να δει σε τι στάδιο βρίσκεται» είπε η δημοσιογράφος.

Πηγή: tlife.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom