Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleGoogle – Αυτή είναι η λίστα με τις διασημότητες με το καλύτερο...

Google – Αυτή είναι η λίστα με τις διασημότητες με το καλύτερο στιλ για το 2021

Η Google μόλις κυκλοφόρησε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2021! Ανάμεσα στις διάφορες λίστες που δημιούργησε η πλατφόρμα, η celebrity λίστα ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή μας, κυρίως λόγω των ονομάτων που εμφανίστηκαν στο top 10, όταν χρήστες από όλο τον κόσμο αναζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το στυλ τους.

Σύμφωνα με την Google, αυτά τα ονόματα παρουσίασαν τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας για μια σταθερή περίοδο το 2021 σε σύγκριση με το 2020. Μεταξύ των αγαπημένων μας είναι η Σερ, η οποία έκλεισε τα 75 φέτος και έχει μεγάλη ιστορία στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική βιομηχανία.

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ασφαλώς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς– κάτι που είναι απολύτως κατανοητό, αφού η τραγουδίστρια κατάφερε τελικά να απαλλαγεί από την κηδεμονία και τους περιορισμούς που επέβαλε ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς , προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη περιέργεια στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ εμφανίζεται στην πρώτη θέση, μπροστά από καθιερωμένα fashion icons που κυριάρχησαν το 2021, όπως ο Χάρι Στάιλς και ο Τίμοτε Σαλαμε. Αυτό το παράδοξο συνέβη χάρη στο Tiktok με μια ετικέτα στην πλατφόρμα με το όνομα Sandlercore, η οποία έχει περισσότερα από 300.000 βίντεο στα οποία η νέα γενιά συζητά το στυλ του ηθοποιού

Ποιες είναι οι δέκα πρώτες θέσεις;

1. Άνταμ Σάντλερ

2. Μπρίτνεϊ Σπίαρς

3. Καμ Νιούτον

4. Σερ

5. Ντότζα Κατ

6 Χάρι Στάιλς

7. Σελένα

8. Μελάνια Τραμπ

9. Λίζο

10. Αλάια

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom