Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚοινωνίαΓλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο, τι απέφευγε «όπως ο διάολος το...

Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο, τι απέφευγε «όπως ο διάολος το λιβάνι»

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε τα σημάδια που έδειχναν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έκρυβε κάτι», όταν ακόμη ο συζυγοκτόνος επέμενε στο σενάριο της ληστείας

«Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί», σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την επικοινωνία τους, όταν ακόμη ο πιλότος ισχυριζόταν πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε από άγνωστους άνδρες που μπήκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού για να τους ληστέψουν.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος, μιλώντας στο ΜEGA και την Ελένη Μενεγάκη, «είχα σκοπό να μου μιλήσει στον χώρο που υποτίθεται πως είχαν μπει οι ληστές και σκότωσαν την γυναίκα του».

«Το απέφευγε σαν ο διάολος το λιβάνι», επεσήμανε αναφορικά αντίδραση του πιλότου στις απόπειρες της να τον προσεγγίσει από κοντά.

Σημειώνεται πως η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει μια έκτακτη εκπομπή στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, λόγω της σύλληψης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Τα εργαστήρια μίλησαν εκεί, και όχι τόσο το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων», σχολίασε αναφερόμενη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τι κατάλαβε για τον πιλότο από τα μηνύματά του

Μέσα από τις συνομιλίες της με τον σύζυγο της Καρολάιν, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως είχε διαισθανθεί ότι κάτι έκρυβε. Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Αγγελική Νικολούλη αν είχε καταλάβει πώς θα εξελισσόταν η υπόθεση.

«Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Αναφέρθηκε, παράλληλα, στους λόγους για τους οποίους δεν είχε μοιραστεί νωρίτερα τις υποψίες της, τονίζοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «είχε πείσει ακόμα και τις Αρχές, ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν την γυναίκα του και ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο».

«Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα», πρόσθεσε υποστηρίζοντας πως στα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του «μιλούσε για την γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο όνομα της ποτέ», αλλά και πως στα μηνύματα  που αντάλλαξαν «έπεσε η μάσκα», καθώς «στον εκνευρισμό του πάνω, αλλάζει».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom