Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021
- Advertisment -
Αρχική Lifestyle Γιώργος Τσαλίκης – Θρίλερ με το Big Brother: “Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής,...

Γιώργος Τσαλίκης – Θρίλερ με το Big Brother: “Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής, έχω υπογράψει 2 μήνες”

Μετά το μυστήριο και το τηλεοπτικό “θρίλερ” για το τι συμβαίνειτελικά με τον Γιώργο Τσαλίκη τον ΣΚΑΪ και το Big Brother, το Ηappy Day έριξε το πρωί της Τετάρτης φως στο θέμα. Σήμερα είναι η μέρα που λήγει “η διορία” με τον ΣΚΑΪ και όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, έχει υπογράψει εδώ και δυο μήνες συμβόλαιο για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστής όλα όσα έγιναν μέχρι να φτάσουμε εδώ.

“Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ εδώ και δυο μήνες για να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother” είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, έδωσε το ρεπορτάζ για το τι συνέβη και πως έφτασε το θέμα ως εδώ: Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν στην Αυστραλία και είχε υπογράψει από τον Απρίλιο, αρχίζει και διαβάζει για άλλους παρουσιαστές, ενώ τον παίρνουν και τηλέφωνο κάποιοι και του λένε πρόσεχε κάτι γίνεται. Ο Γιώργος πήρε στον ΣΚΑΪ και δεν του έβγαιναν στο τηλέφωνο. Του είπαν μήπως λύσουμε το συμβόλαιο, ενώ του έκαναν λόγο και  για την εταιρεία παραγωγής που ίσως δεν συμφωνεί με τον παρουσιαστή και ακόμα ότι ίσως δε γίνει η εκπομπή. Ετοιμάζει αγωγές ο Γιώργος ” είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Πηγή: TLife.gr

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisment -

Επικαιρότητα

Newsroom