Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Τσαλίκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή – «Η φωτιά είναι από...

Γιώργος Τσαλίκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή – «Η φωτιά είναι από πάνω μας»

Δραματικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι της Αττικής. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι και επεκτάθηκε σε Ανθούσα και Γέρακα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Μέχρι αυτήν την ώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών, έχουν πραγματοποιηθεί 600 απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλές σημείο και έχουν σταλεί 5 μηνύματα από το 112 στη διάρκεια της νύχτας.

Οι φλόγες έχουν κατακάψει στρέμματα γης αλλά και σπίτια με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να σώσουν τις περιουσίες των πολιτών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με αναρτήσεις του στο Instagram αργά το βράδυ, αποκάλυψε ότι ο αδερφός του, Παναγιώτης, που μένει με την οικογένειά του στο Ντράφι, εκκένωσε το σπίτι του και παράλληλα τόνισε ότι στην περιοχή δεν υπάρχει ρεύμα.

«Πώς το κάνετε αυτό; Πώς καίτε μωρέ τα δάση; Πώς καίτε τους ανθρώπους; Πώς καίτε τις περιουσίες τους; Πώς το κάνετε αυτό; Πώς; Εγκληματίες. Το σπίτι του αδερφού μου είναι 200 μέτρα από τη φωτιά, όλος ο κόσμος έξω με τα λάστιχα, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα. Πώς μπορείτε και κοιμάστε; Που πάτε και βάζετε φωτιές; Πώς; Πώς μπορείτε και κοιμάστε;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής ξεσπώντας.

Και πρόσθεσε: «Τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να επιχειρούν. Τώρα μίλησα με τον αδερφό μου, δεν έχουν ρεύμα εννοείται. Άρα θα μείνουν και τα κινητά τους από μπαταρίες. Μου έστειλε ‘η φωτιά είναι από πάνω μας’».

Στη συνέχεια, με νέο βίντεο αποκάλυψε ότι ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του με εντολή της αστυνομίας. «Ελπίζω να μην υπάρξουν θύματα σε ανθρώπους και ζωάκια και να σωθούν τα σπίτια», κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom